(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Dichtbij mijn geliefde

2021

Dichtbij mijn geliefde is een groot olieverf doek van een vierkante meter, dat veel textuur heeft en veel prachtige intense kleuren

Poezie of heaven

2021

Dit grote schilderij is opgezet in een dromerige sfeer, met in de eerste lagen veel textuur..laatste laag is van olieverf en cold wax, waarbij gebruik is gemaakt van hoge kwaliteit verf als Rembrandt olieverf en oud holland, waardoor de pigementen van het doek spatten! Het zal in elk interieur veel sfeer brengen!

Flower power

2020

Dit schilderij is opgezet door acryl uit te gieten  en er als het ware bloemen in te drukken  met een bal, waardoor het een hele spontane uitstraling kreeg. Daarna heb ik hem verder met olieverf uitgewerkt..en over het geheel genomen is het een heel vrolijk en kleurrijk schilderij geworden met veel textuur dat in elk interieur een vrolijke sfeer zal brengen!    Starting out as a pouring out of fluid paint, I afterwards painted with oils and coldwax in layers to create this very happy an bright coloured painting. It will chear up any room!! 

Rainbow

2020

Begonnen als een gieting van acrylverf, heb ik later doorgewerkt met olieverf en was. This painting started out in acrylic paint and in later layers I used cold wax and oils.

Sunset on wetlands

2020

Zonsondergang boven de "wetlands" is een klein doekje geschilderd in lagen met oiieverf met in de laatste laag een combinatie met coldwax. Het geeft een mooie mysterieuze gelaagde sfeer aan het doek. Een aanwinst voor elk interieur en collectie!