Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Burning sunset

Mooie vurige zonsondergang op waterpartij geschilderd met meerdere lagen met olieverf van hoge pigmenten op doek.  In de laatste laag ook wat cold wax..er zit veel textuur en kleur in dit unieke werk dat een aanwinst is in elke verzameling!

€650,00

De bruid op de ochtend van het huwelijk

Dit is een groot 1.20 m X1m schilderij op stevig 3D doek, geschilderd met veel textuur in een gemengde techniek. In de eerste lagen acrylverf (vanwege de leuke texturen die je ermee bereikt) in de latere lagen hoge kwaliteit oilieverf. Het is gaat over de bruid die hulp krijgt bij het verfraaien van haar kapsel op de huwelijksdag. 

€2850,00

Het gaat om de liefde

Een groot (120x 120 cm) 3-D doek dat met veel textuur en liefde (😊) is opgezet met supergoede olieverf in de laatse laag. Er zit in de 1e laag allerlei soorten behangpapier verwerkt wat de speelse sfeer ten goede komt.. de verdere lagen zorgen voor veel spanning en textuur in het werk. Je moet het eigenlijk "life" zien! 

€2850,00

Poezie of heaven

Dit grote schilderij is opgezet in een dromerige sfeer, met in de eerste lagen veel textuur..laatste laag is van olieverf en cold wax, waarbij gebruik is gemaakt van hoge kwaliteit verf als Rembrandt olieverf en oud holland, waardoor de pigementen van het doek spatten! Het zal in elk interieur veel sfeer brengen!

€2850,00

Flower power

Dit schilderij is opgezet door acryl uit te gieten  en er als het ware bloemen in te drukken  met een bal, waardoor het een hele spontane uitstraling kreeg. Daarna heb ik hem verder met olieverf uitgewerkt..en over het geheel genomen is het een heel vrolijk en kleurrijk schilderij geworden met veel textuur dat in elk interieur een vrolijke sfeer zal brengen!    Starting out as a pouring out of fluid paint, I afterwards painted with oils and coldwax in layers to create this very happy an bright coloured painting. It will chear up any room!! 

€1850,00

Mysterious sky

Mysterious sky is a painting build up of a few layers,  textural, in the first I used silkpaper, that give the painting such a beautiful texture, than I used fluid acrylic paint and  in the last layer oilpaint and a bit of colx wax. It is an original, one-of-a kind work with a lot of mystery!

€2900,00

Rainbow

Begonnen als een gieting van acrylverf, heb ik later doorgewerkt met olieverf en was. This painting started out in acrylic paint and in later layers I used cold wax and oils.

€1250,00

Rozen uit de hemel

Rozen worden gegeven als je van iemand houdt!! Deze vallen zomaar uit de hemel! Een groot olieverfschilderij dat in de laatste laag met hoogwaardige pigmentvaste olieverf is geschilderd! Het intense blauw en het vrolijke rood van de bloemen zullen in elk interieur een verrijking zijn! 

€2300,00

Sunset on open sea

Painting of a sunset on open sea, made with a few layers of oil and cold wax , which gives it depth

€350,00

Sunset on wetlands

Zonsondergang boven de "wetlands" is een klein doekje geschilderd in lagen met oiieverf met in de laatste laag een combinatie met coldwax. Het geeft een mooie mysterieuze gelaagde sfeer aan het doek. Een aanwinst voor elk interieur en collectie!

€290,00

Zonsondergang

Zonsondergang is een klein schilderij op doek gemaakt in meerdere lagen, waardoor veel textuur ontstaan is..een beetje mysterieus! 

€290,00

Zonsondergang met wolken

Een zeer groot (120 x120 cm) olieverf met cold wax schilderij dat in lagen is opgebouwd waardoor het veel textuur gekregen heeft. Een heeft een vleugje mysterie! 

€2350,00

Zwarte orchidee

Dit schilderij is opgezet door acryl uit te gieten  en er als het ware bloemen in te drukken  met een bal, waardoor het een hele spontane uitstraling kreeg en er bovendien een zwarte orchidee-achtige vorm ontstond (vandaar de titel). Daarna heb ik hem verder met olieverf uitgewerkt..en over het geheel genomen is het een heel vrolijk en kleurrijk schilderij geworden met veel textuur dat in elk interieur een vrolijke sfeer zal brengen!     

€2850,00