Big oils

uit 2020 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Fields of gold

2020

Fields of gold is een uniek schilderij van Rolinka van Zuiden, gemaakt op 3D canvas en uit de vele wandelingen in de natuur voortgekomen. De titel is ook gekozen vanwege de hoopgevende spirituele lading..het heeft veel goud en warme tinten waardoor het een interieur zal doen oplichten..met goede kwaliteit acryl in de onderlaag en goede olieverf in de bovenste laag van het kunstwerk en het heeft dus lichtvaste pigmenten

Flower power

2020

Dit schilderij is opgezet door acryl uit te gieten  en er als het ware bloemen in te drukken  met een bal, waardoor het een hele spontane uitstraling kreeg. Daarna heb ik hem verder met olieverf uitgewerkt..en over het geheel genomen is het een heel vrolijk en kleurrijk schilderij geworden met veel textuur dat in elk interieur een vrolijke sfeer zal brengen!    Starting out as a pouring out of fluid paint, I afterwards painted with oils and coldwax in layers to create this very happy an bright coloured painting. It will chear up any room!! 

Rozen uit de hemel

2020

Rozen worden gegeven als je van iemand houdt!! Deze vallen zomaar uit de hemel! Een groot olieverfschilderij dat in de laatste laag met hoogwaardige pigmentvaste olieverf is geschilderd! Het intense blauw en het vrolijke rood van de bloemen zullen in elk interieur een verrijking zijn! 

Zwarte orchidee

2020

Dit schilderij is opgezet door acryl uit te gieten  en er als het ware bloemen in te drukken  met een bal, waardoor het een hele spontane uitstraling kreeg en er bovendien een zwarte orchidee-achtige vorm ontstond (vandaar de titel). Daarna heb ik hem verder met olieverf uitgewerkt..en over het geheel genomen is het een heel vrolijk en kleurrijk schilderij geworden met veel textuur dat in elk interieur een vrolijke sfeer zal brengen!     

Poezie of heaven

2021

Dit grote schilderij is opgezet in een dromerige sfeer, met in de eerste lagen veel textuur..laatste laag is van olieverf en cold wax, waarbij gebruik is gemaakt van hoge kwaliteit verf als Rembrandt olieverf en oud holland, waardoor de pigementen van het doek spatten! Het zal in elk interieur veel sfeer brengen!