Paintings made with cold wax and oils

uit 2020 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Burning sunset

2021

Mooie vurige zonsondergang op waterpartij geschilderd met meerdere lagen met olieverf van hoge pigmenten op doek.  In de laatste laag ook wat cold wax..er zit veel textuur en kleur in dit unieke werk dat een aanwinst is in elke verzameling!

Dichtbij mijn geliefde

2021

Dichtbij mijn geliefde is een groot olieverf doek van een vierkante meter, dat veel textuur heeft en veel prachtige intense kleuren

Het gaat om de liefde

2021

Een groot (120x 120 cm) 3-D doek dat met veel textuur en liefde (😊) is opgezet met supergoede olieverf in de laatse laag. Er zit in de 1e laag allerlei soorten behangpapier verwerkt wat de speelse sfeer ten goede komt.. de verdere lagen zorgen voor veel spanning en textuur in het werk. Je moet het eigenlijk "life" zien! 

Zonsondergang met wolken

2020

Een zeer groot (120 x120 cm) olieverf met cold wax schilderij dat in lagen is opgebouwd waardoor het veel textuur gekregen heeft. Een heeft een vleugje mysterie! 

De bruid op de ochtend van het huwelijk

2021

Dit is een groot 1.20 m X1m schilderij op stevig 3D doek, geschilderd met veel textuur in een gemengde techniek. In de eerste lagen acrylverf (vanwege de leuke texturen die je ermee bereikt) in de latere lagen hoge kwaliteit oilieverf. Het is gaat over de bruid die hulp krijgt bij het verfraaien van haar kapsel op de huwelijksdag. 

Zonsondergang

2020

Zonsondergang is een klein schilderij op doek gemaakt in meerdere lagen, waardoor veel textuur ontstaan is..een beetje mysterieus! 

Mysterious sky

2020

Mysterious sky is a painting build up of a few layers,  textural, in the first I used silkpaper, that give the painting such a beautiful texture, than I used fluid acrylic paint and  in the last layer oilpaint and a bit of colx wax. It is an original, one-of-a kind work with a lot of mystery!

Sunset on open sea

2020

Painting of a sunset on open sea, made with a few layers of oil and cold wax , which gives it depth

Sunset on wetlands

2020

Zonsondergang boven de "wetlands" is een klein doekje geschilderd in lagen met oiieverf met in de laatste laag een combinatie met coldwax. Het geeft een mooie mysterieuze gelaagde sfeer aan het doek. Een aanwinst voor elk interieur en collectie!

Beschermd door engelen

2020

Dit werk ontstond door eerst acrylverf uit te gieten en daar heb ik met olieverf op doorgewerkt.. de lichtgevende figuur in het midden deed mij aan een engel denken, vandaar de titel. Op 1 cm dik doek geschilderd This painting started out as a fluid acrylic painting, which gave it such a beautiful flow in the paint, then I worked on this layer with oilpaints and s bit of cold wax, to make use of the texture that was already there. It became like a mysterious light, so I found the title "Angels watching over me" a good match and hopegiving. I would be beautiful enhencement of any home!

Rainbow

2020

Begonnen als een gieting van acrylverf, heb ik later doorgewerkt met olieverf en was. This painting started out in acrylic paint and in later layers I used cold wax and oils.